Wondzorg staat onder druk in deze tijden! De basis is nu dan ook extra belangrijk. Dankzij onze leveranciers CB Healthcare en Hulpmiddelbezorgd.nl zijn we dan ook trots dat we onze patiënten snel de juiste wondzorg materialen kunnen leveren. Flexibel en betrouwbaar regelen wij voor u het complete proces: van order tot en met levering. Snel, discreet en op de plaats en de tijd die uw klant wenst. De logistiek van Health & Care producten is niet zomaar iets. Wondzorg verdient extra aandacht, dus die geven we dan ook.

Bent u zorgverlener of gebruiker van wondzorg hulpmiddelen en wilt u direct producten bestellen? Dan verwijzen wij u graag naar wondportaal.nl Wondhuis biedt een breed assortiment producten (vergoede zorg) en geeft u professioneel zorgadvies. Gemakkelijk besteld, snel geleverd, administratief geruisloos afgehandeld.

Hulpmiddelen die door je zorgverzekeraar worden vergoed, bezorgt PostNL gratis thuis. Als je een bestelling op een werkdag vóór 17.30 uur plaatst, dan heb je de bestelling de volgende (werk)dag in huis. Bestellingen kunnen op diverse manieren en locaties worden bezorgd. Ook kun je je pakket volgen wanneer het onderweg is.

Wil je weten of je pakket onderweg is en wanneer het geleverd wordt? Dat kan eenvoudig via Track & Trace van PostNL. Om van deze online service gebruik te maken, hebben wij je e-mailadres nodig. Na een bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail en op het moment dat het pakket is verzonden ontvangt u via PostNL een mail met daarin de Track & Trace link.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Wilt u meer weten over onze diensten of ook onze goede service ervaren neem dan contact met ons op.