WONDMATERIAAL & LEVERING

Wondhuis werkt nauw samen met artsen en wondverpleegkundige die volgens een gezamenlijk concept werken.
Zij schrijven u het juiste wondmateriaal voor, wij van Wondhuis leveren ze snel bij u thuis.
Wondmateriaal dat vóór 17:30 uur is besteld heeft u binnen 24 uur in huis

Wondmaterialen

WONDMATERIAAL LEVERING DOOR POSTNL

Pakketten met medische hulpmiddelen worden door PostNL aan huis bezorgd van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 & 21:30 uur.

Als u niet thuis bent, wordt het pakket met wondmateriaal standaard aangeboden bij de buren. Als u dit niet prettig vindt, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Wij zullen het pakket de volgende dag dan opnieuw aanbieden. In alle gevallen krijgt u een kaartje in de bus.

Indien het ook een tweede keer niet lukt om het pakket met wondmaterialen op het met u afgesproken adres te bezorgen, zal PostNL het pakket naar de bij u in de buurt dichtstbijzijnde PostNL locatie brengen. PostNL zal een bericht achterlaten op welk pakketpunt u uw pakket kunt ophalen. U heeft hiervoor twee weken de tijd. Daarna wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar Wondhuis. Indien u niet in de gelegenheid bent om uw pakket op te halen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice

Download de PostNL-app

Nadat het pakket is verzonden vanuit ons logistiek centrum, kunt u de bestelling eenvoudig via uw eigen wondportaal volgen. Als wij een e-mailadres van u hebben ontvangt u altijd van ons een verzendbevestiging op het moment dat de zending met wondmateriaal onderweg is. Hierbij ontvangt u dan ook een link naar de track & trace van PostNL. Indien u de PostNL app gebruikt krijgt u hier netjes een melding van en weet u precies waar het pakket zich bevindt. Met de PostNL- app regelt u alles in een handomdraai.

Waarom de PostNL-app gebruiken.

Weet waar uw pakket is

Volg uw verstuurde of te ontvangen pakketten of post op elk moment. Weet wanneer we bij u aan de deur staan.

Mis geen pakket

Wijzig je bezorging nog vóór het eerste bezorgmoment. Kies voor een ander bezorgmoment óf laat het bezorgen bij een PostNL-punt.

Post onderweg ?

Meld je aan voor Mijn Post en je ziet ’s ochtends al in de app welke post je die dag ontvangt.

“De servicebereidheid van Wondhuis is erg hoog. Ik zat erg omhoog, daar ik geen wondmaterialen meer had. In overleg met hun logistiek dienstverlener werden de wondmaterialen per bakfiets bij mij op het werk afgeleverd. Chapeau! “

Angela Kroos

Wondpatiënt van het Groene Hart Ziekenhuis

Wilt u weten waar u pakket zich bevindt?

Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

020 765 36 00

info@wondhuis.nl

Lireweg 74 B, 2153 PH Nieuw-Vennep